Monday, November 7, 2011

World`s Smallest Ideas

Salam,

Baru lepas belek-belek barang kat IKEA saja cuci-cuci mata lepas baham banyak daging ni....
Kalau dok merungut pasal bilik kecil,rumah sempit ,tak muat nak letak barang...fikirkan balik lepas tengok clip ni..:)




Cerita pasal IKEA ni.. aku memang tak paham kenapa orang suka pegi sana,ramainya mengalahkan orang beli ikan,sayur kat pasar...masalahnya perabot,barang-barang yang IKEA jual tu bukan boleh makan habis pun...pastukan kalau member aku bercerita pasal barang IKEA mesti diaorang macam bangga semacam ja dapat beli barang dia...tu aku confuse sampai la ni...kenapa?

p/s: ruang kecik tapi budget macam besar ja hahah..:)

4 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

ni serius sebenarnya jgn cakap ngan orang lain tau, perabot kayu dia cam boleh tukang sendiri, pandai dorang buat duitkan.kui kui kui.akak pun tak paham sebenarnya.kat kaw rumah akak ni ada jual perabot cam tu.

Bandar Putra Permai Resident said...

Tak lama lagi IKEA dengarnya akan dibuka di The Atmosphere sebelah Giant..Semanya ada dibincang di Forum komuniti Bandar Putra Permai

toko baju muslim said...

wow great post thanks

Model Busana Muslim Murah said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Post a Comment