Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday: Seksinya kak Euwwwww...

Salam..

Walaupun tema harini wordless Wednesday kan..tapi takleh tahan kena taip jugak beberapa patah ni...heheh

Pergi klinik nak jumpa doktor...batuk2 ni...tapi blom jumpa doktor jumpa benda lain pulak...kong..kong..kong...lain plak bunyi batuk aku...

Sakit2 ni tetap sempat snap hahaha...nasibla kau la akak... dah memang nak tunjuk sangatkan...
Aku share dengan semua...
Tolong la jaga adap brpakaian tu..tak kira la sapa...agak-agakla..kalau tgk live umpama kakak tu berseluar dalam saja...mengucap panjang kejap aku..tapi sempat buat jahat hahaha...
Tengok dan nilaikan sendiri...klik gambar kasi besar heheh.

Baik punya posing...


p/s : Adakah dia sedar..atau buat-buat tak sedar...? Dekat belakang tu ada pakcik-makcik,budak kecik,laki orang,bini orang semua tgh tunggu turn..huhu

16 comments:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hape pon x bleh!

Cik Syeeda Sobbihi said...

seksa!

zalin onceitalk said...

hahaha..berlipat2!

benjo said...

muahaha~! kalo posa, tentu2 kurang pahala ;p aritu saya jumpa skali, kt area bb. budak dlm belas2 kut. lg best, tak pakai apa2 langsung! nampak semua. mujur la shave.

kak lang said...

tergoda i...

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha cikgu zul,lain kali tak payah ambik le gambo camni. cukup la kot sekadar menggunakan perkataan. apa2 pon, semoga cepat sembuh, kalau batuk cubalah Cendawan Susu Harimau Ligno Biotech, Insya Allah sembuh (sempat lagi promote =P)

Cik Ina Do do Cheng said...

tak tahulah samada dia perasan atau tak kan. akak selalu jumpa cam tu. pakailah baju labuh skit. kita ni bukan apa, segan ngan orang tuakan.

musim demanlah, anak akak tu dah dua hari demam. antibiotic kena habiskan. minum air suam banyak sikit.semoga cepat sembuh ye.

Zullism said...

danial: hehe sempt lg promosi tu haha..boleh cari kt mn cendawan susu tu..
kak ina:kan aka apasalah tutup skit pakai labuh lagi...heheh tq akak cuaca skang ni sangat tak sesuai untuk kuar umah ni...

deqla manjew said...

nk pakai suar cam 2 pakai la bj labuh...ape daaa...eh x dose ke snap smbunyik2 camnih?x bek taw...kan da sumer tgk...dosa la 2...seolah bukak aib dye lak...huhuh...jgn marah...just bg pndpt... :)

laskar pelangi said...

sakit mata weh!

syazu said...

adoii..segan tgok..

Jumir said...

Malunya....berhati2lah bila berpakaian tu. Apa nak jadi ntah.

Ati Masrif said...

lani ...org berpakaian
sampai tak ingat apa dah

baru2 ni kak ati tgk 2 kejadian
org pompuan bertudung pakai
baju n seluar mcm nk gi mandi kolam
jeh...selamba pulak tu...maluu den

Jai said...

Bro sakit aku rasa konfirm baik lepas snap gambar ni kan...ha3

muhamadsufian89 said...

nampak macam pink je. haha

wanUSJ said...

ni ke fesyen legging tu? Fuhhh

Post a Comment