Saturday, August 13, 2011

Israel :Not What You Thought,What i believe ?

Salam ,

Jom layan 2 video tentang orang Israel Yahudi Zionis ?
Menyentuh hati jugak,
Selama ni aku selalu dengar pasal benda tak baik tentang Zionist,Yahudi,Israel.
Tapi sebenarnya bukan semua jahat ada jugak part humanity tu...Frankly kalau dengar perkataan Zionist ja benda tak baik yang terpikir..mmmm pikirkan sendiri.




Kalau tengok habis video part 2:



"Its people like us,I am Zionist, But i have nothing againts Arabs,i love Arabs"

Sebenarnya video tu dari rancangan What would you do? versi Israel yang di adaptasi dari rancangan
What would you do? versi Amerika.Aku selalu dok melayan video-video rancangan ni yang memang menyentuh perasaan,sampai aku menitiskan air mata pun euwwwwwwwwww...hahaha



p/s:,Apapun tindakan Israel merampas tanah Palestine semamngnya tak dapat diterima.Isu racist kat Malaysia sapa yang mulakan?  It Politic,Politician sucks

6 comments:

pali7x said...

tak semuanya busuk :) ada certain israeli, golongan tua yg kuat agama pun menentang yahudi ada negeri sendiri sebb agama diorg pun ckp tuhan tak benarkan diorg ada negeri sendiri.

azlanmatt said...

mmg betul...x smuo nyerr jahat...tp kadang2 kita sentiasa berjaga2 dgn agenda mereka.. mereka boleh membunuh minda seseoramg islam dgn filem..sory.. itu pendapat sy ajerr..

pali7x said...

setuju dengan pendapat azlan matt :)

Zullism said...

Pali/azlan :) Memng kena berjaga2 hehe...

Cik Ina Do do Cheng said...

zul apa khabar? dah lama tak bersiaran.sibuk ke? kalau dah dinamakan manusia tu ada gak sisi baik ngan jahat.

Zullism said...

kak ina: Khabaq baik ja..heheh fokus puasa akak..betul tu akak walau jahat mana tu manusia tetap manusia

Post a Comment