Monday, July 2, 2012

Bila boleh call awak ?

Salam,

 :)CNN

Pernahkah anda terfikir bila waktu yang sesuai kalau kita nak calling2 member ?

Pagi sah-sah la dah nak mula kejer,kalau hujung minggu sah-sah dah masih tidur kot.
kalau time break mau dia tengah makan,kalau tengah hari tengah sembahyang kot,
kalau petang tengah stress jam mungkin,kalau malam sure tengah berehat tengok tv layan anak bini,tengah malam confirm masuk tido zzzzZZZZ..
Hurmm waktu mana yang sesuai untuk kita hubungi seseorang yer?

Kalau aweks anytime boleh  heheh

Sebenarnya pada aku kalau kita nak hubungi member ker,mak,ayah,adik beradik mahupun sesiapa saja bergantung kepada keperluan dan tujuan kita berhubung, kalau penting anytime boleh ,tapi kalau setakat nak borak kosong ngan member tu rasanya perlu kena timingnya...tapi kalau rindu dekat family kita anytime boleh ...

Apa sekali pun sentiasalah hubungi orang yang tersayang terutama ibubapa kita tak kira dimana saja anda berada :)

p/s: Nak call pun make sure credit lebih yer :)

5 comments:

Nick Nashram said...

betol2..kalo awek kalo boleh setiap minit kot nak call..tapi kalo member tggu ada keje dulu.macam nak pinjam duit ke,nak jemput suro mai kenduri..hahah

Zullism said...

time nak pinjam duit tu yang tak tahan tu hahah

Ati Masrif said...

salam zul,

lama menyepi...

cuti bernikah ke :)

betui...susah dan takut menyusahkan jugak
kalau hubby ke wife ke...no hal :)

Zullism said...

kak ati : saya ada jer merayau blog orang jer kekadang ada idea baru post heheh menikah hahah pergi kenduri orang nikah selalu :)

jukdin said...

ada kwn2 sy tu mrka sms sy dulu tanya free to talk or not. kalau sy balas n kata line clear barulah mrka call..mrka faham situasi sy yg bz dgn anak2 kecil yg perlukan lebih perhatian drp bapa mrka.

Post a Comment