Friday, April 16, 2010

RM10



Ni dia RM 10....bukan duit raya ..Raya lambat lagi...kalau nak bagi duit raya sepuluh macam ni mau pokai ni.....

Ni haa...saja ja nak kongsi dengan pembaca blog ni...sepuloh ringgit sebelah kiri ni yang asal larrr cantik ja....


Cuba tgok gambaq yang satu lagi ni.sepuluh ringgit yang sebelah kanan...cuba" perati' tengok apa yang berbeza.....tengok...tengok...tengok..

Jumpa dah? apa yang berbeza...hahah mana pi muka agong kita yerrrr....

duit sepuluh ringgit ni termasuk dalam katogeri RARE sebab satu-satunya wang sepuluh ringgit yang tersalah cetak macmni rasanya....setahu zul larrr...duit ni masih dalam simpanan.

Kebetulan dulu waktu nak keluarkan duit elaun dari bank dapat duit ni .....dah dekat 12 tahun dah simpan.....sayang nak guna...simpan saja buat koleksi hahah......tapi kalau ada tawaran harga menarik nak "lego" jaa hahah

4 comments:

Anonymous said...

menarik duit tu...berapa harga kalo nak jual?? saya berminat la..

nazri
0124756876

Bekok said...

haha, duit elaun..xleh blah sungguh.. xpe xpe.. simpan.. xkan sekeping je, tak try cucuk lagi kat bank tuh?

zullism said...

dah banyak kali cucuk dah kat bank tapi note macam tu dah tak nak kuar dah...hahah

HAFIZAL said...

mahal ker...kalo org nak beli

Post a Comment