Sunday, January 23, 2011

Mohd Hafiz Jafri aka Kajol Malaysia

Salam,

Lama sudah tak buat entri...berhabuk sudah blog ni hahah..
Kena vacum ngan suara lunak si Kajol Malaysia ni...
cuba dengar suara mamat sorang ni.....Kalau kak Ziana Zain tengok mau tangkap nangis punya..hahah..

Tak payah nak pekik2 sampai terangkat kening maupun kuar urat leher...memang mantap suara Kajol ni...

Zass....Jom Layan


Saya bukan buat-buat suara macam perempuan, sebaliknya suara saya memang nyaring menyerupai suara wanita walaupun saya lelaki. Jadi, salahkah saya?.
Saya tetap dengan imej yang ada pada diri saya, kerana ia semula jadi dan bukan dibuat-buat. Saya juga tidak minta dilahirkan begini,” katanya.... Kajol
Kajol atau nama sebenar Mohd Hafiz Jafri  yang juga Orang Asli suku Temiar dari Rancangan Penyusunan Semula (RPS) Orang Asli, Kuala Betis, Gua Musang, mampu menyanyi dengan nada suara wanita.
Mamat ni memang terkenal di negeri Cik Siti Wan Kembang sana...bukan setakat boleh membawakan lagu hindi dan lagu-lagu penyanyi wanita lain malah mempunyai bentuk badan yang mengiurkan....hahah terlebih sudah..

Info Kajol

10 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak tak teruja sangat pasal sikajol ni, akak hairan cam mana ko ada semangat nak mengupdate blog setelah sekian lama menyepi diri. sibuk ke?

Zullism said...

hahah kakina...saya tak la super sibuk sangat...bz sikit2 ja..tapi tiap2 ari masuk baca blog akak n yang lain2..tapi nak update tu macam berat tangan ja nak taip tu ...tapi arini nampak si kajol terus semangat..muahaha

zikeryhassan said...

memang tak boleh blah sunggoh

Nami Alusi M.Z.A said...

sedap nye suara dia.. tak pecah langsung.. kagum sungguh...

Syeeda Sobbihi said...

btul ke suara dia?? entah2 "miming" kot..

fatt said...

hai zul,
aku nak tergelak tgk brader baju warna hitam tu. asik tuding jari kat kameraman je..hahaha :P
pastu adik baju merah tu..cam terlopong je tgk kajol ni nyanyi..hahaha :D

Ati Masrif said...

salam zul,

terima kasih yer dgn sedekah Al-Fatihah utk
arwah bapa mertua kak ati

semoga selepas ni zul terus ada semangat nak up-date
blog wokey..

tak kisahlah apa n3 pun...

Zullism said...

insyaallah akak ati saya akan rajin2kan diri...heheh
fatt:budak tu confuse tu jantan ka pompuan hahah
syeeda...betul syeeda mmg suara dia

Miss Hamilicious said...

1st time dengar suara kajol time study kat klantan memang rasa nak pengsan dowh !! :P

APAN said...

haha...menggiurkan? tpi sore dia mmg sedap gak...kalau pejam mata nak layan lagu ni boleh la. huhu...

Post a Comment