Wednesday, January 5, 2011

Ted Williams - Golden Homeless Voice

Salam,

Petang-petang yang sejuk lepas hujan ni...tengah browsing jumpa satu benda yang menarik nak kongsi ngan semua...tapi tengok gambar tuan punya suara dulu...


 Macam mana handsome tak..heheh...sekarang cuba dengar suara dia pulak...




Macam mana?...percaya tak dengan apa yang didegar heheh...
Ted Williams ni dulu sebelum jadi macamni dia bekas radio announcer,tapi disebabkan disebabkan time dia jadi juruhebah dulu adalah era yang sukar bagi radio industry so dia tak dapat teruskan impian dia sebagai juruhebah radio ni...
"I have a god given gift of voice. I'm an ex-radio announcer who has fallen on hard times. Please! Any help will be greatfully appreciated. Thank you and God bless. Happy holidays," says Williams' roadside sign for help.
Walaupun ted  ambik dadah dan dan minum arak tetapi mujur benda yang haram lagi mengharamkan tu tidak memberikan kesan pada suara Ted William.

p/s: Sedap gila suara dia cuba pejamkan mata sambil dengar suara Ted...hehe macam Faizal Ismail dan suaranya heheh...

info:The Colombus Dispatch,Yahoo Music Ted William Update

11 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

betul tu, suara dia sedaplah. Tengok muka, memang tak cayalah suara dia cam tu. Mana menghilang , dah lama blog tak berupdate.

Zullism said...

kan kak sedap suara dia...saya bz tahap dewa ni akak hahah...maklumla awal2 tahun ni hhehe

Lizzie Yasmin said...

pergh.. suara dia betul2 mahal lar.... sayang nya...

Ati Masrif said...

ingatkan kena alih suara
rupanya betul2

hebat...ingat red indian mana ntah...hahah

hans said...

wah
suara dia sedap kut
kesian dia

P/S : Bro! Saya Nak Kasut Warna Putih Nih Size 9! Taknak Size 9 Warna Hitam! Ada Contest Menarik Untuk Anda Sertai!

Dark Half said...

drugs n alcohol ruin ur life
kdg2 bila kita di atas, kita lalai dan terlupa. hopefully masih ada peluang utk ted

ch!natsu said...

oh2 xdpt nak dgr.. haish2~

Jumir said...

Hmmm...nasib baik suara aku tak kuar youtube kalu tak....akulah deejay Hot.fm ganti Farah Fauzana.

Danial Ikhwan Jaafar said...

fuhh..memang sedap.saya google die sekarang keje jadi jurucakap untuk pasukan bball nba Cavaliers. tapi baru2 ni dia masuk rehab, sebab dia start berjinak jinak balik dgn dadah. aishh...godaan..

nORmAL said...

Hehheheh best best suara dua leh termimpi-mimpi dbuatnya heehhe...

anamizu said...

rezeki allah bagi tak kire cemane ruin skalipun life seseorang tu..subhanallah ^^

recent post : |maksud tersirat pelekat P|

Post a Comment