Wednesday, May 25, 2011

Online survey : Tunai dan voucher,rajin atau tidak !!!

Salam,

Dah 2 minggu menunggu akhirnya hari ni dapat jugak voucher dari mysurvey.

2 keping voucher KFC RM10 dan 2 keping voucher MCD RM20

Saja nak berkongsi kat sini pada member-member bukan rugi pun kan sharing is caring :)
Aku ni jenis yang suka jawab-jawab survey sambil-sambil berblogging n blogwalking. Dan inilah hasilnya esok boleh pi makan MCD free muahahaha.
Esok nak belanja housemate aku tu skali sebab dia selalu cakap membazir masa jer jawab survey .So membazir ker tak?

Yang berminat nak join klik bawah



Join free of charge.Pastu setiap survey yang dijawab ambik masa 5-30minit.Setiap survey yang lengkap dijawab kita akan diberi point dan dari point tu kita boleh tukarkan dalam bentuk voucher ataupun nak buat charity.Dan setiap survey ni company akan invite melalui email.

Sebenarnya banyak lagi online survey yang boleh kita join yang penting kena rajin ja.Luangkan sedikit masa.
Antara online survey yang aku join dan terbukti berbaloi:




p/s: Kepada yang rajin aku sarankan join la tapi kepada yang malas tak payah sebab jawab survey ni kekadang membuatkan stress jugak sebab nak kena jujurkan...heheh....Anda buat anda dapat :)

4 comments:

Ati Masrif said...

wah..kalah duir nuff setahun ..hahah

kiut jek...anda buat ..anda dpt :)

NaNaKyu said...

sy pon ngah tggu ganjaran survey..huuu..
sy ske bab2 dpt harta bnda free neh..
bakal mendapat topup dan voucer KFC..yeay...tp lambatnye!grrrr

decrewz said...

1st time dengar... Boleh try...
Jujur beb..jujur...he3

cemomoi said...

pokok ceri pokok dedap
makan free memang sedap

Post a Comment