Saturday, May 28, 2011

Prema Yin : Aku takbleh blah ngan aksi porno ni..

Salam,

Sambutan hari belia besar-besaran himpunan hampir sejuta belia di Putrajaya harini.27 Mei sehingga 29 Mei..Selamat Hari Belia untuk muda-mudi termasuk aku..heheh beliakah!!!

Tapi paling aku takleh blah bila tgk video ni..Aku boleh katogerikan sebagai lucah dan disgusting sey...ingat America dey..kalau kat Siam tu boleh terima lagi...ni kat Malaysia...nak buat video pun agak-agakla.

Tak kisah la ko anak mix ker...tapi biarla ada sensitif skit dah la banyak dah yang Melayu Islam dok buat perangai tambah pulak sorang ni..

Korang nilai sendiri video lagu si PREMA YIN



 Producers: Gambit Saifullah & Umair Mohamed sah-sah Islam.Tak taula kot...

Lupa pulak nak bagitau tema hari belia 2011
"Pemangkin Transformasi"
p/s: Pahamla dia tu bukan Islam tapi director and producer tu yang aku tak paham!!!

13 comments:

Black_roses92 said...

perghh!! malas nk tgk sampai abes. apa motif vid klip macam ni?? err..suara rasa tak top mna pun. adeh... agak kalau nak tayang sgt, tak payah la pakai baju terus. haha..

mye said...

like dgn komen di ats..hehe..
teruk r dunia seni kte pd hari nie..
huhu

Cik Ina Do do Cheng said...

lagu tak kena mengena gerak tari dia. nak mengaut keuntungan sampai cam tu sekali. lawak betul producer melayu tu.

nukilanaffiza... said...

alamak..tak leh nak view la..office block...huhuh...tapi apa2 pun pengarah puncanya la nih..hahahha...

thakns lawat blog saya...

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

Jai said...

Selamat hari belia jugak.. Video x leh nak view, office blog jugak.. On9 kat ofis save budget..ha3

izzat zainal said...

selamat hari belia juge..hehe..dunia sini sekarang seolah0olah x lengkap kalau xda adegan2 camni. hmm...teruknye...

alif haris said...

huhu .. ape la industri hiburan cmni .. bikin rosak akhlak je ..

Shah Rizar said...

pastu siap2 kutuk agi kat blogger.. ada ke dia bandingkan dgn video/movie yg sebelum ni tak di kritik, bila dia buat kena kritik..

halloo... kalo benda tu salah dan x kena kritik ko nak buat la ekk.. kalo orang beromen kat public pastu xde orang marah ko nak wat gak la.. ampehh..

p/s: hihihi.. energy saving mode asyik kuar je masa aku taip komen ni.. hihhi

: husna : said...

eh dia buka islam eh?
ingt yg ade saifullah dekat blkg tu dia islam...

ASSOYFINGER67 said...

salam..(Klik dulu tadi hihi)..inilah kalau hidup terculture ongputih...apapun boleh...tak kesah..berlagak pulak tu ...

Makbed said...

geliii

Anonymous said...

iieee..perasan btol si prema tu..suara tak best..muka out...badan cam tu plah..ieee..cam pondan tak jadi je...tolong lah sedar diri sikit..

Post a Comment