Sunday, September 19, 2010

Terpengaruh lagi..!! dan Seluar Dalam Terbalik

Salam,

Semalam pergi keluar minum ngan member....seperti biasa kalau minum bukan sekejap..
Masalahnya aku ni memang jenis yang mudah terpengaruh,kalau ada orang datang jual benda ada jer aku nak beli....terpengaruh ngan kata-kata manis dan minat ngan barangan yang dijual walaupun bukannya penting sangat pun...

Biasanya kalau makcik yang datang jual kerepek aku beli sebab faktor kesian...bukan nak makan sangat pun kerepek tu...kalau yang lain-lain tu mungkin sebab tertarik ngan perwatakan dan cara persembahan barangan tu...

Dan semalam aku sekali lagi terpengaruh ngan salesman ni...dia jual pewangi bilik...mmmm tunggu lagi..dia ayat sikit jer terus beli...mujur bau wangi.. balik letak kat umah mujur berbaloi...

Terpengaruh lg..!! ayat ni aku post dekat wall Facebook...dan dapat la satu tip dari member camna nak elak dari terpengaruh dan kena pukau...
Pakai seluar dalam terbalik...boleh cuba tu macam pelik tapi bukan orang nampak pun huhu...


Aku buat CSI kat google dapat macam-macam Tips untuk elak pukau boleh larrr cuba-cuba kot berkesan.
 


Beli kerepek dik!!!

8 comments:

Zairie Husin said...

boleh percaya ke..?? macam tak logik je.. baik baca surah or doa apa2 sebelum keluar.. minta hindar daripada perkara yang tak di ingini... itu lebih afdal daripada pakai seluar dalam terbalik.. nmpk macam kurafat sikit la.. tetap terpulang la kepada individu tu.. yang baik kita ambil.. waallahuallam..


zairie recently posted:
IKLAN NUFFNANG MAIN SOROK SOROK DENGAN AKU

cikgu isza said...

bila pula nak dan?
ayat2 amalan banyak..
dapat dihindari dapat pahala.. :)

kak ina mail said...

Kadang -kadang itu lah dipanggil pukau.selalunya kalau akak, sebelum terpukau , akak tak toleh kiri kanan, terus cabut.jangan sampai dia bukak mulut jual barang, ko pasti terpukau.tak gitu.ikutlah tips akak ni.

Mr.Homosapiensz said...

ni kena pukau ke nafsu beli belah ko jer ni?? hahha

aNa d'sKoDenG said...

hahahhhha..pernah gak dengar petua ni. tp x pernah nak cuba plak

Syeeda Sobbihi said...

hahah. lawak aih petua nih..tak penah tau la pulak.

Rizuan Ismail said...

takut tak sempat terbalikkan seluar dalam tu dh kene pukau..haha

echah mashuri said...

mmg penah dgr..xkirala ape pun asal trbalik..yg paling slmt suar krcik tula pkai tbalik..xkan lak nk pkai bju tblik..hehe

Post a Comment