Monday, October 4, 2010

Cebu Pacific Airlines FAs Dancing

Salam,

Takleh tahan bila baca berita pasal pramugari ni...kena buat entri jugak pasal diaorang...

Bukan setakat cantik,manis,bergaya,pandai posing, pandai meniaga,tolak troli  tetapi  pandai menari juga...kagum aku ngan Flight Attendants dari Cebu Pacific Airlines Phillipines ni...



Kalau pramugari AirAsia ngan MAS macam ni kan best...
bukan setakat control ayu saja..boleh menari dan menghiburkan penumpang...kalau penerbangan 45 minit ke Alor Setar  mau terasa 10 minit ni...

Apapun... syabas untuk Malaysian Airlines dah banyak kali dapat "World's Best Cabin Staff "

5 comments:

kak ina mail said...

kat komputer akak, tak boleh nampaklah gambar tu.cikgu zul ada tepek gambar ke.pesal apa cikgu zul dah lama tak update.cikgu busy ke?jangan marah ye akak tanya

Zullism said...

salam kak...saya letak video dari youtube akak..mungkin komp akak kena install plugin tu.saya bz sangat kak skang ni baru lega sikit...tanya tu maksudnya prihatin kak tq..tq haha :)

si biskut said...

wallah..nie yg buat aku nak gi ke philipines nie..haha

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahha tak nak la mas buat camni. gadis melayu kena jual mhal dan kontrol ayu. heheh

Black_roses92 said...

kalau saya yang pompuan ley tertarik, laki apatah lagi.. haha.. hadoi..

Post a Comment