Thursday, December 30, 2010

Alexander Rybak

Salam,


Alexander Raybak ni...kenal tak sapa dia..aku citer sket..

Alexander ni orang Norway tapi lahir dekat Belarus. popular dekat Euro sana sebab dia merupakan pemenang Eurovison Song Contest 2009...
Eurovison Song Contest ni memang paling popular la bagi mereka-mereka yang di benua Eropah sana..39 negara ambik bahagian bagi pertandingan tu..kalau dah menang tu mau tak popular....
Jom layan lagu Fairytale dari mamat ni...

Fairytale-Alexander Raybak



 
Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew
She was mine and we were sweethearts
That was then but then it's true
ChorusChorus
I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care if I loose my mind
I'm already cursed

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
Now a days, I cannot find her
But when I do, we'll get a brand new start

I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

She's a fairytale yeah even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

Nak dengar  lagi lagu dari mamat ni...Alexander Raybak

11 comments:

Dayana said...

lagu alexander rybak mmg best2 :) suka dia !

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Tak pernah dengar lagu ni.nanti nak bukak dengarlah. Cuti ni pergi mana?cikgu mesti sibukkan.

Akak ngan family mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2011 ye, semoga zul sucsess dalam hidup dan kerjaya.

Zullism said...

Kak ina:Saya pun baru kenal mamat ni kak heheh...tq akak selamat tahun baru jugak...semoga akak kaya raya bahagia selalu disamping keluarga...:)

Dayana::)memang best

Ati Masrif said...

hi ..zul
tengah tension ni ..
tak lulus lg nak psng nuff kat header
camne nak buat ni..geram...
boleh bantu tak?

Zullism said...

kak ati...patutla tension tak masyuk heheh...
cuba tgk sini saya rujuk sini jer waktu nak pasang..
http://www.nuffnang.com.my/blogger/blogspot/

alexa yussida said...

ini boyfren saya jd mestila kenal..kekke:D
knowing him since that eurovison yg kat moscow tu..pastu gila hapal n download all his songs..die kiut n sore best:P

Ati Masrif said...

selamat tahun baru zul,

Terima Kasih ye..
dah lulus dah...TQVM again..
awatlah selama ni boleh tak perasan
kat tmpt tu ada ajar..hihi

toyolkiut said...

ooo..
TK ni kalau bab2 artis luar ni, mmg ketinggalan zaman la..
citarasa melayu je..
hehe..

blog-tips-kurus said...

oo..1st time tengok. menarik! tapi fairytale ke witch tu?!

# http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2010/12/seasons-of-witch-is-here.html

maCy said...

xknl. huu

selamat tahun baru~

Mohd Ridhuan said...

syok gak lagu dio...uhuhuhuhuh

Post a Comment