Wednesday, March 2, 2011

APIXLONG- Nak motocross dapat gerek

Salam,

Entri kali ni ditujukan khas buat blogger muda sorang ni merangkap adik manja hahaha..
Apix sesungguhnya minat giler dengan sukan motocross tapi akhirnya dapat sebuah gerek saja....



 Jom terjah blog  APIXLONG...
sama-sama kita menyumbang untuk tabung motocross dia heheh...



p/s: Kadang-kadang buat blog review...promote mengpromote :)

3 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

apa khabar Zul,

Payah betul akak nak pergi sini, line boradband ni tak de line, betul tu apa yang zul cakap.Jangan review blog yang dah pemes sudah.Banyak bloger baru kalau kita nak tolong promote pun.

mye said...

nak terjah jgk r..
haha

Zullism said...

sama la tempat saya akak kekadang tetiba dc...tula asyik dok terjah bloh otai2 ja sekalai sekala bagi peluang kat yang baru2 ni..heheh

Post a Comment