Friday, December 17, 2010

Rugi ker Untung ?

Salam,


Memang berasa sangat rugi jika tidak dapat berblog untuk sekian minggu...rugi tak dapat blogwalking..bagi komen pada kawan-kawan..banyak rasa dah tertinggal...but now i`m back...


Sori buat kawan-kawan keran dah lama tak jenguk blog korang....mungkin ada yang dah lupakan zuldandunia kot..heheh.


Tapi aku rasa sangat untung..beruntung kerana dapat habiskan masa bersama keluarga di kampung..teman mak pergi ke beli barang...makan free masakan kakak ipar...hahah...walaupun balik kg tak lama tapi aku rasa sangat beruntung...bila ada peluang untuk bersama keluarga macamni aku gunakan sepenuhnya...

Dah kena mula bayar balik hutang berziarah yang dibuat oleh kawan-kawan...sori yer kak ina,kak ati,danial..dan lain-lain blogger..


Demi masa sesungguhnya manusia itu didalam kerugian....

4 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Cikgu Zul ko balik kampung ke, lama dah tak de update. Pagi-pagi lagi, akak dah nampak komen ko kat entry kak. sebab tu akak tahu ko dah come back .

Ati Masrif said...

salam zul,

selamat kembali
ingatkan ehem...walimatulurus xajak ke...hehe

sesekali blk kg ..enjoylah puas2kan

Hezesuze said...

wah lama menghilang rupenye balik kampung ye hehe
apa yang kita buat family 1st okay hehe

Zullism said...

kak ina..blog kak ina saya takleh lupa
kak ati:walimatulurus tu lambat lagi heheh
suze:betol betol betol :)

Post a Comment