Sunday, June 13, 2010

1 sen 1976

Salam,

Akhirnya berjaya jugak....huhu...

Semalam member umah tengah dok buat kraf untuk Father's Day...terkejut jugak tengok sebekas syiling 1 sen...aik..dia tak penah citer pun ada syiling satu sen sebanyak tu....

Apa lagi terus terjah......cepat-cepat aku pun sibukkan diri cari 1 sen yang RARE....
Tak sia-sia jugakla.....akhirnya...dapat sekeping.....tapi bukan yang bronze...just copper- clad steel
Tu dia.....
Seronok jugaklarr....haha..

Walaupun tak termasuk dalam katogeri RARE...susah nak cari jugak ni 1 sen 1976 ni...huhu

4 comments:

kak ina mail said...

syiling 1 sen berlambak kat rumah, tapi tak tahu pulak ada 1976 punya.

Zullism said...

Cuba akak cr tgk klu ada yang tahun1976 tu akak bagi kat saya huhu....
Simpan sebagai koleksi pun ok akak...

Anonymous said...

bro kalau bronze baru rare la...lol

bryar_mal said...

aku ade duit syiling yg background keris.. aku nak jual rm500.. rare tuhh

Post a Comment