Friday, June 11, 2010

Kreatif

Salam,

Layan gambar pengantin ni dulu.....


Nak tau keadaan sebenar  `behind the scene' gambar ni....hahah


Ni ha.....



Siap berbungkus-bungkus lagi....hahah...kreatif tol adik aku ni....
gigih sungguh....
Aku kalau time cuti sekolah adik ada job ambik gambaq selalu la ikut dia....jadi prob tambahan....seronok memeriahkan suasana....
Kalau nak tengok gambaq lain pengantin ni...klik YATI DAN KHAIROOL

Kalau sapa-sapa dok area utara terutamanya Kedah, Perlis kalau nak dapatkan perkhidmatan jurugambar boleh larrr bagitau aku...huhu kot-kot boleh diskaun...aku leh kautim ngan adik aku huhu.....

4 comments:

kak ina mail said...

amboiii, apa yang siap berbungkus tu. nanti anak akak kahwin bolehlah bagi ko jadi jurufoto.

Zullism said...

tula pasal kak...jurufoto tu adik saya akak.saya prop jer.....klu anak akak sure bagi special punya...:)

Safuraa Abdul Rashid said...

pic nmpak comel, kreatif..
em, jauh sgt..sy orang selatan..utara ke selatan..jauh kn..em, dapat tgk je la..nk gne service xdapat kan??

faradeeba said...

kreatifnye..
xsgke
elok lak tu gambanye

Post a Comment