Thursday, June 3, 2010

Bad Day

Salam,

Dugaan lagi.....

Pagi ni dah larrr terkejut kol 6.45pg(bangun lewat)...confirm dah punch card merah ni...aiyooo...... ingat nak pecah rekod  sebelum kol 7pg sampai tempat kejer....tak dapat jugak larrr tahun ni...So siap cepat-cepat sampai sekolah dah kol 7.45pg ......mmmmm takper lah nak buat camna...walaupun semalam kol 10.30mlm dah masuk tido tapi bangun tetap lewat jugak.....huh...

Takpa harap lain kali tak lewat lagi.....balik umah terus basuh baju sebab cuaca panas elok jer....dok tengah surfing.....tiba-tiba teringat nak antar message kat member......cari-cari ma Blackberry Blueberry.....
OMG...
balik umah kelam kelibut punya pasal nak basuh baju......dengan-dengan Blueberry aku sekali kena basuh.....arrrrgggghhhhh....sakit jiwa rasanya...dugaan lagi.....haha....


3 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

huhuhu
takziah..bawak2 bersabar ye..
teringat plak kejadian lama yang menghantui diriku...

kiwie said...

laa... basuh enset kerr.. seb baik riang je atas pentas td nari endang kn...huhuhu

kiwie said...

ha..cpt2 la post pic hadiah yg byk2 dpt td..

Post a Comment