Tuesday, June 1, 2010

Otai

Salam,

Baru balik dinner tadi, dekat kedai makan tu sambil dok tengah tunggu makanan sampai......ternampak sorang budak ni....cuba tengok dia dok buat apa....?

                                                            Dapat jawapan dah.....?
                                                                   
Ni ha..... dia dok tengah buat burger......

Respect betol aku ngan budak ni....walaupun kaki tak sampai....tetap gigih tu nak buat burger...lapik kerusi pun tak apa...hahah....ni 10 tahun lagi jadi Otai Burger ni.....

Jom kita tengok aksi dia seterusnya.....


Cayalah dik....kecik-kecik dah pandai berdikari dah.....waktu aku dok snap pic dia...sempat lagi dia jeling kat aku..

hahah.....Esok.... abang pegi makan kat kedai adik lagi yerrr.....

4 comments:

MGMSabri said...

salam,mmg respect lah Sabri kt budak ni.
Teruskan....caya lah...

Insan Jiwang said...

wahh..leh wat modal program motivasi nih... ++ pulak citer budak nih miskin ke..orang susah ke.. kompom menanges guling2 budak2 sekolah nih.. hehe.. Zul ajar sekolah menengah ek? ke rendah?

atiza shaemri said...

tabik spring kat budak ni :D

Zullism said...

Sabri: memang cayalah budak tu....
Bekok:Tula leh buat modal untuk budak2 skolah....diorang tau makan jer...ini buat sendiri tu.... ngajar sek rendah...

Post a Comment