Thursday, July 22, 2010

Billionaire

Salam,

Selalu saja kalau buka Hitz.FM mesti ada pasang lagu ni.....

Billionaire Travie McCoy ft Bruno Mars



Aku dok dengar lagu ni berulang-ulang kali dah...memang ada mesej disebalik lirik lagu ni....
kalau tak dapat masuk list majalah Forbes pun tak kisah asal leh jadi billionaire huhu....
Tapi dengan keadaan kerja dengan 'Goment' sampai mati pun tak jadi billionaire larrr...tapi aku tak kisah yang penting...hidup bahagia...kerja pun seronok...walaupun gaji tak besar...tapi alhamdullilah...masih boleh makan MCD,tengok wayang(student price),kuar makan sekali sekala....itu pun pun dah dikira cukup....sebab kalau kita jadi kaya duit banyak pun belum tentu kita bahagia...belum tentu aku bahagia macam sekarang ni...cewah....
Sapa tak nak jadi billionaire kan....kalau ada rezeki dapat kot hahah....

Cari-cari kat Forbes Magazine tadi tgk ada jugak rakyat Malaysia tersenarai dalam The World's Billionaires

siapa lagi kalau raja gula...Tan Sri Robert Kwok dalam kedudukan ke-33 ranking dunia tu....bangga la jugak ada rakyat Malaysia masuk ranking tu...
tapi yang tak best tu nama jer rakyat Malaysia tapi residence kat Hong Kong.....
mmm no komen larrr...

3 comments:

zikeryhassan said...

lagu Billionaire tu mmg best.

kak ina mail said...

janganlah kutuk boss besar akak tu.dia baik tau.

Zullism said...

Zikery: Memang best...sampai boleh hafal dah ni selalu sangat dengar..huhu

Kak ina: Sory yerr kak...janji tak buat lagi :)

Post a Comment