Sunday, July 4, 2010

Thermo Stress Card

Salam,

Penah tengok tak kad camni....
Bukan kad kredit yer...huhu...
Member aku bagi kad ni...ni sebenarnya THERMO STRESS CARD...
Kad ni digunakan untuk mengesan tahap ataupun stress level seseorang....
senang jer nak guna...letak jer ibu jari tangan(thumb) dekat indikator(kotak) tengah kad tu....buat kiraan sampai sepuluh....pastu warna indicator tu akan berubah mengikut kita punya stress level....

Kalau stressed kita kena ikut arahan pada belakang kad tu...ikut jer arahan sampai kita punya stress level ok(CALM)..

Sebenarnya kad ni menggunakan prinsip....body heat
the more relaxed and less stressed you are..... the more dilated the blood vessels in your body making your skin warmer .....cold hands = stress

Aku dah banyak kali test dah.....hasilnya indicator tu biru jer memanjang......tenang larr tu...tak pernah stress.... heheh

3 comments:

Syeeda Sobbihi said...

wohh..nk jugak kad itu!

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah! aku pong! mane dapat?

Zullism said...

member bg...ambik dari klinik rasanya

Post a Comment