Saturday, July 17, 2010

Pasar Tani MARDI Serdang

Salam,

Hari ni saja-saja nak jalan pergi pasar tani....
Tak jauh dari rumah...kira belakang umah jer....

Pasar Tani MARDI....betul-betul dekat parking sebelah pintu gerbang MARDI

Aku sampai dah dekat kol 9 lebih...orang pun dah kurang sikit dah...

Ada macam-macam benda yang dijual kat pasar tani ni....

Sampai-sampai melahap dulu...ada disediakan khemah tempat makan...
Pengunjung boleh breakfast dekat pasar tani ni...
konsep yang aku suka...
jalan dulu pastu makan,makan dulu pastu jalan...mana-mana pun boleh asal  mesti makan huhu....


Parking memang banyak...
Kalau nama jer pasar tani benda yang wajib jual...sayur,ikan,dan buah....kalau takdak benda ni bukan pasar tani namanya..... betul tak?(sapa nak jawab ni)



Pastu ada jugak pakaian...telekung pun ada....

Aku memang suka pergi jalan-jalan tempat macamni....sebab tempat macamni kita boleh tengok macam-macam gelagat orang huhu.....

6 comments:

Insan Jiwang said...

owh.. belakang rumah je? leh pegi setiap mgu nih..hehee

CNcity's boutique said...

i've follow u.. menarik =)http://cncitysboutique.blogspot.com/

kak ina mail said...

Besar pasar tani tu .kalau kat rumah akak adalah 5 hingga 6 gerai.tak puas nak jalan.tapi kat siini barang-barang dia mahallah.kalau kat sana okey tak?zul ko ke yang tengah melahap tu.kalau ko , cam lain je muka ko.

NICK IRFAN said...

mcm best je nnt nk try pegi la... hehe

Zullism said...

bekok:takleh pegi selalu nanti boring
lak...kekadang okla huhu...

kak ina: berjalan memang puas kak tapi...harga okla...

nick irfan: recommended

Zullism said...

kak ina : itu member sy tgh makan tu kak...sy photographernya....

Post a Comment