Tuesday, July 20, 2010

Cheng Guorong

Salam,

Dok baca Kosmo tadi terjumpa pasal mamat sorang ni...
Memang tuah badan mamat ni....dari seorang pengemis terus jadi terkenal...
Nama sebenar Cheng Guorong umur dalam lingkungan 34..juga dikenali sebagai Brother Sharp
berasal dari city of Ningbo
Seorang fashion blogger  ternampak dia pastu terus perkenalkan pada dunia pasal mamat sorang ni....
dia ni mentally confuse dah hampir 7 tahun dok dekat jalanan ni....dah lost contact ngan family dia dah...
Tengok gaya tu......macam professional model tu...
Gambar lepas photoshop


Kiranya dia dah jadi ikon fesyen plak tu....nak tau lebih tgk website ni Brother Sharp



4 comments:

kak ina mail said...

cheng guorong cam model lv.akak rasa dulu nak jadik model, tapi tak kesampaian tak?

Zullism said...

hahah...lepas ni ramai larrr orang ambik pengemis jadi model haha....akak boleh aper jadi model...tapi model spek mata huhu

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, mantap pengemis tu. ada style! haha

RazFiRa said...

hahahahahahaha best lah die.. jd sumber inspirsi orang ramai dan pereka fesyen :)

Post a Comment