Saturday, July 3, 2010

Seoul Garden 101 Puchong

Salam,

Semalam pergi makan-makan sebab Birthday kawan...so belanja la dia makan....
Pikir-punya pikir tempat yang sesuai untuk pegi makan...SEOUL GARDEN jadi pilihan....

Kenapa pilih Seoul Garden...
of course la sebab Halal...pastu harga student price dinner RM35.88 untuk dewasa boleh dapat discount RM26.++...murah lerr...huhu...


Seoul garden ni berkonsepkan authentic Korean Style BBQ Buffet restaurant...
Macam-macam pilihan dari seafood,pelbagai daging (ayam,lembu,kambing,ikan)yang diperap dengan pelbagai perisa...
aku recommend ayam coffee...rasa dia unik.... 
yang specialnya kat sini...kita ada dua pilihan cara masak nak rebus atau panggang (Boil or grill)
Ni cendol ais ciptaan sendiri....letak ais krim lagi...huhu

Memang puas hati larr makan kat sini sebab banyak variety makanan dia...kuih pau pun ada yang memang favorite aku ...huhu

" There is no sincerer love than the love of food" George Bernard Shaw

2 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

waa..ayam coffee? tak pernah try plak masa aku pergi. hahaha kena try ni.

Zullism said...

Cuba jangan tak cuba danial...memang sedap..

Post a Comment