Saturday, May 29, 2010

Down With Love

Salam,

Harini hampir separuh hari abiskan masa tgk citer drama kat Youtube.....so nak citer pasal satu drama dari Taiwan ni....

DOWN WITH LOVE yang tengah ditayangkan di channel 8 setiap Sabtu kol 6.30 hingga 7.30ptg..(hari ni larr)...semua skali ada 16 episode...

Aku mula tengok pun citer ni dah mula dekat suku citer pun...tapi disebabkan aku kenal ngan pelakon utama dia si Jerry Yan tu(dia kenal ker aku)...so aku teruskan tengok jugak....

Kalau sesiapa yang seusia atau yang umur lebih kurang aku mungkin penah tengok kot citer lakonan Jerry Yan ni...METEOR GARDEN..time tu dia masih bersama kumpulan F4..yang famous kat Taiwan....

Citer ni.....mula tgk macam tak paham...so aku terpaksa larr tengok episode awal kat Youtube mujur ada subtitle....

Sinopsis dia lebih kurang camni....
Kisah seorang lawyer(Jerry Yan) yang terkenal jatuh cinta pada pembantu umah dia(Ella Chen)....kisah memang kelakarlar...aku rasa lagi best pada citer METEOR GARDEN dulu.....Gandingan Jerry dan Ella memang serasi...Ella membawa watak pembantu rumah yang bodoh-bodoh sikit dan si Jerry pulak watak lawyer yang agak bengis,susah nak senyum pun...cuma dia digilai ramai sebab handsome n kaya....

Nak tau lebih lanjut leh klik sini..Down With Love

Aku sebenarnya malas dah nak ikut-ikut tengok drama bersiri ni sebab dia macam penyakit...sekali tengok dah nak tunggu tengok lagi.....

9 comments:

NARDtheNERD said...

suka tengok rambut ella dlm citer ni.
hehe~

Zullism said...

bagun tido pun rambut dia masih camtu haha..

Fina Fento said...

ye. cerita-cerita macam ni memang bervirus. sekali kena mesti sampai habis episod baru sembuh.

Syeeda Sobbihi said...

suka tgk meteor garden dulu mase zaman study. Skrg dah keja, takdan dah nk tgk. Hehe.

Zullism said...

Yala Meteor Garden dulu zaman budak2 lagi...Takdan nak tgk kat tv boleh tgk kat Youtube Syeeda...ulang tengok banyak kali pun takpa :)

Anonymous said...

yala meteor garden zaman dulu budak-budak kan macam amar azahari love aqilla nizar iman yang balas ya cikgu

Anonymous said...

suka tgk meteor garden dulu mase zaman study

Anonymous said...

yala cikgu budak-budak kan macam azwan love fatini

Anonymous said...

yalahkan betul dulu masa zaman dulu study aza

Post a Comment