Wednesday, May 26, 2010

Hot Can


Salam,
Pagi tadi singgah Petronas jap kuarkan duit,beli roti sket...pastu time nak bayar nampak satu produk ni...HOT CAN...uiks...apa tu... aku tanya adik manis  kat Petronas tu...dia pun explain larrr...aku pun beli...so nak share kat sini...

Ok camni...biasa kita minum kopi kat kedai atau kat umah kena bancuh pakai air panas kan...tapi produk ni agak menarik, lain dari yang lain sebab boleh panas sendiri...
Kopi dalam tin aluminium tapi ada teknologi "self heating..."
Made in Malaysia...tapi  harga "quite dear" sebab kita perlu bayar pada teknologi tu bukan pada harga kopi ....RM 6 setin...ouchhhh
tapi aku beli jugak sebab nak cuba tertarik ngan inovasi self heating tu....
 Tarik label
Tekan jer butang  dia kat  bawah tin..
Shake well.. then....buka dianyer pin kat atas tu...

Satu lagi dekat tin dia ada indicator kalau kepanasan dia perfect, warna hijau akan appear,tapi kalau panas melampau warna merah akan muncul lak.... 
Hot Can ni juga merupakan produk yang Environmantally Friendly..nak tau lebih tgk sini HOT CAN
Ok dah siap,cukup panas dah....apalagi
Nikmatilah coffe latte tu...

Seperti kata Maya Karin...

"Secara semulajadi Kopi mengandungi anti-oksidan"...huhu

10 comments:

~ar!eyko san~ said...

wahhh..hebat nye =)) ary impress gler ni..nti nk g beli lah

Syeeda Sobbihi said...

interesting.nk try bli jugak ler. :)

Zullism said...

Cuba jangan tak cuba...:)

sensei14 said...

cam nk beli jer..nti simpanla tin tu, wat kngan. hehe

Zullism said...

Memang dah simpan pun hehe...

iedaya said...

pergh..ini sdh bgus ni.mesti pekena sekali ni..hehe

Anonymous said...

I ada nampak hari tu tapi tak beli... sedapke coffee tu?

Zullism said...

rasa kopi agak pekat,sedap jugak...kalau rating 1-10 boleh dapat 7

Anonymous said...

rasa kopi best la tapi cikgu yang cakap kopi tak sedap iman

Melati said...

dah penah beli, dah ikut instruction dia bg jadi panas, tp tak jadi pon... last2 minum jea air yg tak panas tu...

Post a Comment