Sunday, May 30, 2010

Lunch arini..

Salam,

Baru balik lunch tadi..ingat arini nak buat entri pasal lauk-pauk yang best-best... nak letak kat entri ni...sekali....terlupa pulak...lapar sangat punya hal....makan tak ingat dunia...hahah...

Ni jer yang tinggal....

Takpala...nak citer jugaklarr pasal tempat makan ni....
Tadi mula-mula plan nak pergi makan kat kedai mamak dekat Dengkil...pastu ubah fikiran saat-saat akhir member nak makan nasi campur lak....

Kedai makan kat food court dekat ngan Kg.Abdullah Baginda....masakkan dia banyak jenis....rasa...boleh bagi 6 dari skala 10...harga...oklarr....


Kedai makan MASAKAN IBU





Memang ramai jugak larrr kalau time tengah hari....

Tapi sebenarnya tarikan dekat Food Court ni sebenarnya gerai bersebelahan kedai ni.....BROTHER CORNER..boleh cuba Mee Bandung dan Mee Rebus memang sedap gila....
Kalau makan mesti teringatnyer....

6 comments:

Nolid said...

Wah..licin...makan kat mana tu??? sedap kah?

kiwie said...

mi bandung... bestnyerrr... wat sy lapo je la..

Zullism said...

Nolid:sedap larr tu sampai licin camtu hahah.....
Kiwie:memang sedap mee bandung tu...sampai ngidam2 hahah

Long Haffiz Long Hassan said...

sdp giler ko lunch..kasi aku jeles jer erk..haha

Zullism said...

haha ko balik Malaysia nanti makan banyak2...hahah Makanan kat Malaysia kan Best....:)

Anonymous said...

hai ckg(sarah)

Post a Comment