Thursday, May 13, 2010

Suneo n Giant

:)
Aku paling suka kalau time kejer bila masuk mengajar satu kelas ni....bukan apa tapi sebab dalam kelas ni..ada dua orang budak yang mirip ngan watak kartun Jepun yang sangat popular time aku kecik-kecik dulu....sampai sekarang ni pun citer tu masih digilai budak-budak sekarang....
Pada mereka-mereka yang seusia ngan aku mesti tau punya citer ni.....

Disebabkan citer ni jugaklarr...sampai skang aku suka makan kuih dorayaki tu....sedapnyerr...inti kacang tu tu....huhu...

Ni haaa cita DOREAMON lerr....mesti semua orang tau larrr...walaupun skang ni citer KITEREKSU,SHIN CHAN, NARUTO(yang macam tak abis-abis episode dia
tu.) dan macam-macam citer kartun lain lagi...tapi pada aku..citer DOREAMON ni jugaklah yang sinonim ngan zaman aku hahaha.....
Ok berbalik pasal kelas yang aku ngajar tu...dalam kelas ni ada 2 orang Chinese boy ni...sorang ni nama Eng Zhang Rui, sorang lagi nama Joshua Tong...dua-dua orang ni mirip watak dalam siri DORAEMON tu....



Yang ni pulak Eng Zhan Rui......sama tak ngan si Gian tu....





 Ni keadaan dalam kelas.....
sama jerrr macam kat dalam citer DORAEMON tu.....
memang selalu buat aku mengamuk larrr jugak ngan kerenah budak-budak ni....
Kalau nak dapat maklumat lanjut tentang Doreamon ker...nak tengok siri-siri kartun ni..korang boleh klik DOREAMON...kat sini banyak siri-siri DORAEMON yang mungkin kita tak sempat tengok.....

"DORA ee MOOOOOOOnnnnn....."

10 comments:

Anonymous said...

lolz

ainun sofiya said...

cikgu, sama la mke dorg...

zullism said...

tularrr pasal...haha

desmond said...

cikgu badjee jeee an (^^^)

Anonymous said...

joshua and eng.....(sarah)

Syeeda Sobbihi said...

seriously, both of them are cute laa!! (",)

zullism said...

memang cute...tapi penin jugak dengan diaorang ni :)

ayu asuka said...

sama la wei...dasat murid ang tu hehehe

Wuucin Kimora said...

hahahha..suka tegok yg copy muka dr sinyu.. ;D

Fatin said...

Err..yg blakang dorang tue Nobita? hehe

Post a Comment