Monday, October 18, 2010

Boss pilihan

Salam,

Hugo Boss

En.Boss

Pn.Boss

Daripada 3 gambar diatas boss mana pilihan anda?

Selama aku bekerja ni dah bertukar hampir 4 boss...baik lelaki,baik pompuan...semua macam-macam kerenah dan ragam...
Boss pertama lelaki,memang sempoi,yang paling best...pernah sekali aku berborak dengan boss pertama aku..dah hampir sejam berborak tetiba keluar soalan dari dia.."awak kerja dekat mana?"
tertelan air liur aku nak menjawabnya....uiks anak buah sendiri pun tak kenal...

Boss kedua perempuan...paling best...pantang nampak aku, ada saja benda nak dicakapnya...kalau dalam meeting tak sebut nama aku tak sah....tapi yang best dia macam mak aku selalu tegur kalau buat kesilapan...Tq. Pn....

Kalau ditanya boss mana pilihan aku? jawapannya aku suka kedua-dua baik lelaki mahupun perempuan..asal mentadbir dengan baik telus,jujur dan amanah, aku ok jer...

Tapi untuk menjawab soalan diatas dari 3 keping gambar tu,jawapan muktamat!! aku pilih HUGO BOSS sebab bau dia  dah tentu wangi,ada karisma,berprestige,bernilai tinggi,terkenal...sentiasa disisi hahah....

5 comments:

kak ina mail said...

mestilah hugo boss.yang penting wangi dan berkarisma tinggi.lelaki yang penting.perempuan cerewet.

mar yanie said...

mane2 bos yg ok, kite pun akan rasa ok..yg x sukenye bos yg x mesra alam..:)

Hezesuze said...

weols suka berkhidmat ngan boss lelaki...oppss!! bukan ape boss wanita ni kekadang suke mengarah jek...pastu emosi tak tentu pasal..ahakss

Ati Masrif said...

bos wanita or lelaki pun ok je ada lebih kurangnya asal org malaysia
kak ati cukup serik berkerja dgn bos berbangsa arab
..uiiishh di layan kita spt hamba abdi

Syeeda Sobbihi said...

suka bos yg humble & cover staff..hehe

Post a Comment