Sunday, October 17, 2010

Roti Canai cicah susu

Salam,

Memandangkan pagi ahah ni aku bangun awal berbanding pagi ahad yang lain...ajakla member sarapan.

Makan lite-lite konon..sebiji Roti Canai kosong...(padahal dah bedal 2 biji vadei dah)

 Ni aku punya versiroti  cicah susu...perghhh paling aku suka..Member-member yang kali pertama tengok diaorang macam pelik..tak kisah larr nak cakap apa pun , aku memag suka cicah susu takdak susu gula pun ok...boleh cuba sedap :)

Yang di pulak member aku punya Roti Telur cicah kuah original kuah dal + sambal...taste masing-masing kan...

Air Teh ais...aku memang suka teh ais...kena pulak mamak ni memang pandai buat...aku kasi 5*...

Jum tengok roti terbang...Malaysia Boleh!! 


9 comments:

Ati Masrif said...

makan roti cicah susu tu fav anak kak ati, syirah ...hehe.. sama la korang berdua ni
baru 2 hari lepas kami mkn kat Ali Maju

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha memang best kalau makan roti canai dengan susu pekat. perghh..tapi tak pernah lagi buat camtu kat kedai. kat rumah ade lah. beli yang instant roti canai,goreng sendiri. hehe
mantap la breakfast!

kak ina mail said...

Tak pernahlah makan roti canai ngan susu.akak suka roti canai kosong letak telur mata kerbau tuang kuah dal ngan sambal.namanya tak tahu pulak. akak suka makan roti canai suami akak buat.sebab dia berniaga roti canai.akak start makan cam tu pun kat kedai dia .

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sdap tu cicah susu ! zama slalu buat gak . hehe. tp zama pls suke roti boom ! :D

zmah said...

Roti canai pisang/roti canai coklat...susah nak dapat kat Malaysia ni...kalau ada akak nak pi makan sekarang juga

rATu kEBaYA said...

aku pun suka roti cicah susu... susu pekat likatlah.. hehehe

Hezesuze said...

uiks memerlukan kepakaran yang tinggi tu uols...so agak2 kalo makan roti canai terbang nie kita pun bleh terbang sekali ke uols?? haahaaha

sumpit said...

Teringin jugak aku nak rasa roti canai terbang ni
JEMPUT MELAWAT
LATIHAN MENYUMPIT

Lyana said...

hai zul...
singgah balik...

yana suke roti banjir....sedappp.....

Post a Comment