Friday, November 26, 2010

Aku benci Ben Ashaari?

 Salam,
Sihat ker semua?..Tido lewat sket cuti-cuti ni..:)

Aku yang bermasalah?,Dia bermasalah? atau semua orang ada isu macam aku..?
Aku perasan satu,tidak semena-mena aku boleh tak suka seseorang.Tak tahu kenapa,walaupun aku tak pernah bertegur sapa apatah lagi berjumpa,setakat dengar keburukan dia,gaya dia,cara dia dan tengok muka pun dario jauh,kalau kat tempat kejer aku setakat hai,hai jer.Orang tu tak pernah kenal aku pun.
Ada sesapa ada masalah macam aku?

Kenapa boleh jadi macamni?
nak kata takder chemist aku tak pernah berborak pun ngan dia,tak serasi, tak pernah bergaul mesra pun...mungkin dah ditetapkan macamtu kot.sememangnya aku tak pernah berprasangka buruk dengan sapa-sapa pun..."hati mau baik maaa"

http://www.benashaari.com/
Ben salute U!!
Aku benci Ben Ashaari?
mana mungkin .kalau dah  tiap-tiap hari masuk blog dia, dalam sehari 7-8 kali pergi sana... mana ada benci ben... :) suka masuk blog mamat ni ,sampai kekadang entri tulis kat blog list aku tajuk lain masuk sana tajuk dah lain... rapid sampai tak terkejar..

Tun i admire u!!

Mengantuk sudah.....

Good nite big moon,sweet dreams baby
 p/s: Sapa yang aku tak suka tu? mana ada larrr.semua aku suka ..hahah :)

10 comments:

suzie rahman said...

nice tittle----

Zullism said...

:)ambik nasihat ben tajuk entri perlu membunuh..heheh

Ati Masrif said...

hehe..pandainyer bikin gempak!

kak ati pun suka baca gaya penulisan ben yang
sempoi..tapi membina dan suka membantu.

ahsfantasy24 said...

ben mmg best..!
hee ^^,


tkezut da td tgk title~

kak ina mail said...

Dah pandai bermain ngan tajuk sekarang.baguslah tu ada improvement cam mana nak tarik pembaca.Minat utamakan.

Hezesuze said...

adeehh tipah tertipu ngan tajuk uols hahahahaha

Danial Ikhwan Jaafar said...

aku tertipu..hahah XP

Ati Masrif said...

salam zul,

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!
http://wanati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

tieha ismail said...

hahah...adesss~~~

urmmm ada certain org, kita tak pernah jumpe n tak pernah kenal pon, dh wat kite tak suke ...same laa ngan kau...hakhak

Zullism said...

:) yeaa berjaya...berkesan tip dari ben..tq ben

Post a Comment