Wednesday, November 24, 2010

Burger oh burger

Salam,


Baru balik dari makan malam ni,tapi sebelum makan tadi  diberi satu kejutan yang amat memalukan..



"Bro!Bro, blom bayar lagi makan burger ayam semalam"
Aku dengan member aku tercengang,terkedu,terkesima kejap...
"Sorry bang!Sorry,sorry macam mana boleh lupa"
Aiyoo mana nak letak muka ni..malu semalu-malunya...aku dah bedal burger ayam dan tak bayar semalam,
Macam mana larr aku boleh lupa benda-benda yang macamtu..lain kali tak ulang lagi...

Moral of the story : Bayar dulu sebelum nak makan burger tu,makan kat McD pun kena bayar dulu tau...

15 comments:

zikeryhassan said...

ish2. terok perangai.

Zullism said...

uisk..terlupa la zickry boleh dimaafkan apa :)

Cik Comot said...

hahahaha
ada ke orang cm tu???

kak ina mail said...

akak pun pernah kena cam tu.lupa sangat.beli barang, terus keluar tanpa bayar.

Ati Masrif said...

lepas order terus byr
jgn tunngu sampai dah dpt..ok tak

uhh...kalau kak ati...isshhh tak tau mana nak
letak muka na...hahahahaha

Lianna Umar said...

haha..dh bayarkan??..nnt ntxt time bile terkenang mesti tergelak..

Zullism said...

kak ina,kak ati :tula lain kali kena bayar siap2 liana:memng malu masalahnya tiap2 malam pegi makan dekat kedai sebelah jual burger tu...

tia said...

hoi!
suke hati je kan?
hahahah!

Miss Intan :D said...

haha..dasyat gler smpi blh t'lupa nk byr dh lh smlm punye..hehe ;)

Zullism said...

intan...burger sedap sangat tu yang lupa tu...:)

biskut said...

ala..cakap jer bukan nak lari mana pon brader..

Miecyber said...

Aduus... kelakarnyer...

Dark Half said...

terlupa takpe, bleh dimaafkan

aku lak masuk kat autocarwash tu baru teringat lupa bwk wallet.tak ke gelabah jadinya...cepat2 aku ckp kansel.seb baik ade exit kuar sblom masuk mesin tu...huhu..serius malu

Zullism said...

biskut:budak burger tu siap tepuk blakang aku lagi

dark:mujur ko sedar awal kalau tak dia tahan kete kat dalam carwash tu tak kuar2 lagi haru hahah..

mye said...

hahaha..
lpas nie kena mkn burger kat mcd or kfc jela kalo
tkot trlupa..
kih..kih..kih

Post a Comment