Monday, November 15, 2010

e-gTukar Sistem Pertukaran Guru

Salam,

Pagi ni memang semangat berkobar-kobar begitu juga dengan member-member yang sama memohon untuk tukar daerah/negeri...sebab result dah keluar..

Yang belum semak status pertukaran boleh semak kat sini.

Aku pun memang berdebar waktu dok tunggu loading result.....
Keputusannya kat bawah...

 Waaaaa!!!!!.....memang sedey 
Permohonan pertukaran anda tidak diluluskan.Sila cetak surat dibawah dan kemukakan satu salinan kepada Pengetua/guru besar.
 Dah masuk kali kedua dah memohon untuk bertukar masih tak dapat-dapat.....

Kenapa permohonan aku gagal lagi.....Grrrrrrrrrr....
  • Adakah kerana aku masih disayangi ?
  • Adakah jarak rumah aku ke sekolah tidak cukup jauh ? dekat 30km tu..masuk town lagi lambat sket dah jam
Takpa tahun depan cuba lagi heheh...Usaha Tangga Kejayaan!
Sedey-memang sedey sebab member baik yang pohon pun dapat aku bersedih untuk mereka sedih dalam gembira..

6 comments:

NoorGie said...

Alhamdulillah...saya dan suami dapat bertukar ke trg...setelah 10 tahun di johor...rezeki kami agaknya

Zullism said...

Syukur norgiememng rezeki tu... mesti seronok+sedih tu...tahun depan saya cuba lagi...:)

Ati Masrif said...

salam zul,
sabar ye..
tolong doakan utk anak kak ati ye..TQ

kak ina mail said...

Orang suruh kahwin cepat, boleh tukar cepat.tak delah , akak gurau.sabar, belum ada rezeki dapat bertukar kot.

ainnoraini said...

salam ziarah dipetang hari...
"Selamat Menyambut Aidil adha"

Orange said...

Salam ziarah cikgu:) Antara kerisauan guru part ne la... mcmana nak laluinya nanti huhuhu

Post a Comment