Tuesday, November 23, 2010

Aq dan Semua

Salam,


Hari ni SPM mula...jawab elok-elok pada adik-adik dan blogger-blogger yang gigih study dan ulangkaji mati-matian.
Semoga impian korang tercapai..hehhe...Time aku dulu nak ambik SPM pun gigih jugak..heheh


Buat Aq dan Semua...ni sorang blogger muda yang punyai berbagai impian..:)
abang nak ucapkan selamat gemilang dan cemerlang...lupakan dulu moto hang dan cintan-cintun hang tu..jawab elok-elok yer dik..





p/s: pikir-pikir balik time SPM memng susah subjek dah banyak..mana time tu jiwa muda ingat nak main jer...uiks mujur dah lepas walaupun result tak segempak Amalina..heheh

8 comments:

Hezesuze said...

adeehh teringat lak time SPM dulu...berdebar2 dibuatnye...tapi bila da abis..horaaayy!!

Ati Masrif said...

semoga semua pelajar berjaya!

hujan pagi ni...jgn rasa nak tido dah ler

Zullism said...

suze:yala memang pun...dulu mujur dok asrama study tu lebih la sikit..heheh
kak ati"hujan ker sana...area sini blom lagi..tak tido dah banyak kejer nak settle ni..

zikeryhassan said...

dulu time nak spm mmg byk main. so result pun ala kadar je. huhu

kak ina mail said...

teringat pulak masa akak spm.zul, yg paling akak tak sangka boleh lulus bahasa arab.tapi tak delah pandai mcm zul.

Zullism said...

uiks akak ambik bahasa arab ker...hebat tu kak..saya dulu tak der peluang nak ambik bahasa arab kalau tak ntah lulus ker tak heheh...
pandai apa cukup makan jer...

cik zaza said...

teringat pulak masa thn nk amek spm..
kls form5 xterurus..ats meja beertimbun buku..busy la kononnye..tu xmsuk lg ketas2 handout yg ckgu bg..huhu..
hbs spm je, ketas2 tu gi bw recycle..
dpt la duit sket..haha

apix said...

uih aq x pernh tao pon hang ada post ni...teharu la jugak..ntw tq....

Post a Comment