Thursday, November 18, 2010

Jom Cuti

Salam,
Jom cuti-cuti..yang banyak cuti..habis-habiskanla cuti-cuti  yang banyak tu..hehe
Aku dah mula cuti smalam sampai tahun depan baru keja balik...
Jadi apa aktiviti yang sesuai...yang pasti aktiviti terasnya...


 makan-makanla apalagi



pastu ...Tido lee...boleh bangun lewat muahaha.
Ouch...memang best..pastu naik tahun depan bulat tak ingat...obes terus hahah...

Yang pasti aku akan merindui member-member dan anak-anak murid yang nakal...:)



5 comments:

kak ina mail said...

bestnya cuti.cuti akak dah tak de.janganlah isi cuti ngan tidur.mana best.baca bukulah.

Ati Masrif said...

salam zul.

Terima kasih doakan utk Syahmi hari tu yek.

Selamat bercuti zul..pergilah melancong cara budet sesuai utk org bujang ..kak ati bujang dulu suka sgt gi pulau2 snorkling cuma tak sempat nak ambil lesen scuba aje tapi tetap tanam niat nak juga ambil lesen scuba bila Syahmi dah besar sikit..kak ati ni sangat cintakan lautan..tenang sgt bila disana. Tioman Island adalah tempat snorkling yg paling best kak ati pernah pergi ..hopefully one day kak ati akan sampai juga ke Simpadan Island bila dah ada lesen...hehe

Syeeda Sobbihi said...

wahhh..dah cuti. jealous~

mye said...

haha..
lakukan r hobi anda,tak pon melancong ke hilangkn stress..
hehe

Hezesuze said...

ari2 cuti tapi xleh nk rest sbb kene jadi bibik smntara huhu

Post a Comment